Slottshotellet i Kalmar

Slottshotellet i Kalmar är ett mysigt hotell nära Kalmar slott med en standard på fyra stjärnor. Hotellet ligger längs Slottsvägen och ett stenkast från Kalmar konstmuseum och Kalmars centralstation ligger endast ett par hundra meter bort.

Läget är perfekt med bara några hundra meter till centrum men samtidigt har du grönområden och Kalmar slott ut mot kusten. Anländer du med tåg kan du enkelt ta dig till hotellet till fots.

Slottshotellet i Kalmar har en egen innergård med en mysig uteservering för att avnjuta en bit mat, kaffe eller något gott att dricka på sommarmånaderna. Inredningen i hotellet har antika och moderna inslag och skapar en mysig och hemtrevlig känsla.

Det finns totalt 71 rökfria gästrum på Slottshotellet i Kalmar och de är fördelade på hotellets två våningar och sex byggnader. Hotellrummen individuellt inredda så det blir ofta en unik upplevelse för återkommande hotellgäster. På hotellrummen hittar ni eget badrum med dusch och hårtork, gratis wi-fi, telefon och kabel-TV.

Hotellets reception är öppen dygnet runt och kan tillhandahålla bagageförvaring för dig om behöver hjälp att förvara packning före eller efter in-/utcheckning.

Slottshotellet i Kalmar har restaurang, bar och i lobbyn finns det kaffe att ta del av. Varje morgon serveras en kostnadsfri frukostbuffé för alla hotellgäster.

från 779 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Kalmar

Detta finns nära hotellet...