Rasta Kalmar

Rasta Kalmar är ett medelstort hotell med tre stjärnor i standard som ligger intill Europavägen E22 i Kalmar. Hotellet ligger precis intill Hansa City, IKEA och ett stort shoppingområde som ligger på andra sidan E22:an från större delen av Kalmar.

Hotellet Rasta Kalmar är perfekt för dig som anländer med bil och ska vidare över till Öland då det ligger vid samma avfart som för väg 137 eller Ölandsleden som tar dig över Ölandsbron.

Sett från Kalmars centrum som ligger hotellet lite avskilt och ska du in dit så gör du det lättast med bil. Kalmars golfbana är dock lättillgängligt med bil från hotellet och ligger bara några minuters bilväg bort.

Rasta Kalmar har totalt 44 hotellrum fördelade på hotellets två våningar. På hotellrummen hittar du eget badrum med dusch och hårtork. Det finns även skrivbord, kabel-TV och gratis wi-fi att använda sig av. Skulle du behöva styrkjärn och styrkbräda finns det att få till hotellrummet på begäran.

Hotellet har en konferenslokal och två mötesrum vilket även gör hotellet okej för vissa typer av affärsresor. Receptionen på hotellet har öppet dygnet runt och varje dag serverad det en kostnadsfri frukostbuffé på hotellet. Det finns restaurang, bar och kafé på hotellet.

För rörelseförhindrade personer finns det handikappanpassat badrum, rum och en rullstolsvänlig dusch.

från 772 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Kalmar

Detta finns nära hotellet...