Hotell Svanen

Hotell Svanen i Kalmar är ett litet och trevligt tvåstjärnigt hotell som inte ligger på Ängö. Ängö är en ö norr om Kalmars centrum och du har mindre än en kilometers promenad in till centrum från hotellet. Samtidigt har du bara ett par minuters bilfärd norrut till Ölandsleden (väg 137) som tar dig över Ölandsbron.

Hotell Svanen är känt för att vara ett väldigt prisvärt hotell som trots sin standard på två stjärnor håller en hög standard med fräscha rum. Totalt har hotellet 34 gästrum fördelat på 3 våningar.

Hotellrummen är rymliga och innehar givetvis ett eget badrum. Det finns dock även rum som räknas som vandrarhem och andra bekvämligheter kan gälla här. Hotellrummen har även skrivbord, gratis wi-fi och kabel-TV.

Varje morgon serveras det kostnadsfri frukostbuffé för hotellgästerna och det finns även kaffe att få i lobbyn. På hotellet hittar du en bastu och receptionen har endast öppet under begränsade tider. Receptionen kan dock hjälpa dig med tvättmöjligheter och bagageförvaring om du skulle önska det.

I lobbyn hittar du en öppen spis och TV. Från Hotell Svanen har du även nära till Kalmars Golfklubb som ligger norr om Kalmar. Snabbaste sättet att ta sig till golfbanan är att köra bil eller ta taxi då det ligger några kilometer bort.

från 636 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Kalmar

Detta finns nära hotellet...