Clarion Collection Hotel Packhuset

Detta hotell är beläget på Kvarnholmen ut mot hamnen och ligger inte långt ifrån centralstationen. Hotellet har en väldigt mysig känsla som framförallt växer fram under sommarmånaderna när segelbåtarna glider förbi.

Hotellet har en egen restaurang och uteservering på deras bryggaltan som är ett populärt alternativ på sommarmånaderna. På vintern kan man istället välja att avnjuta utsikten inne ifrån matsalen.

Clarion Collection Hotel Packhuset har en enastående liten hotellbar. Här kan du slå dig ner och avnjuta en kall öl eller gott glas vin och tillsammans med bryggaltanen blir upplevelsen med utsikt över Ölandsbron fantastisk.

Hotellet har totalt 87 gästrum och alla har tillgång till kostnadsfritt wi-fi. Alla rum har även skrivbord och gratis dagstidningar varje vardag. Hotellrummen har givetvis eget badrum och du hittar även TV med kabel-TV-kanaler.

Frukost serveras kostnadsfritt varje morgon för alla hotellgäster och ger en perfekt start på dagen.

Clarion Collection Hotel Packhuset är ett populärt hotell för såväl de som vill uppleva Kalmar men även många golfresenärer tar sikte på hotellet. Eftersom hotellet ligger i hamnen är det heller inte ovanligt att de som anländer med segelbåt och vill höja komforten tittar förbi som hotellgäst.

Hela Kalmars centrum ligger i princip framför fötterna och du kommer åt det mesta inom gångavstånd. Även Kalmar slott som ligger lite avskilt ligger inte mer än drygt en kilometer från hotellet.

från 1429 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Kalmar

Detta finns nära hotellet...