Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett trestjärnigt hotell som ligger mitt på Kvarnholmen i Kalmar och mitt i Kalmars centrum. Mitt emot hotellet ligger Kalmars Domkyrka som även är ett populärt landmärke och sevärdheter för turister.

Kalmar är inte en jättestor stad så det mesta du kan tänkas vilja besöka kommer ligga inom gångavstånd för Calmar Stadshotell. Affärer och uteserveringar ligger runt hotellet och hamnen ligger bara ett par hundra meter bort.

Calmar Stadshotell har 126 gästrum som alla är rökfria. Hotellrummen är fördelade på hotellets 4 våningar och på rummen hittar du eget badrum, kabel-TV, skrivbord, gratis vatten på flaska och fri tillgång till trådlöst Internet.

Hotellet erbjuder varje morgon en kostnadsfri frukostbuffé och du hittar både en restaurang, bar och ett kafé på hotellet. Rumsservice är inte något som erbjuds dock.

Skulle du vilja träna och höja pulsen under din vistelse så har du tillgång till ett närliggande fitnesscenter med att rabatterat pris. Det finns även en bastu på hotellet om du känner för att mjuka upp musklerna något.

Som företagshotell är Calmar Stadshotell ett helt klart godkänt alternativ. Du hittar totalt 7 mötesrum och et konferenslokal som du kan använda dig av.

Receptionen har öppet dygnet runt och kan hjälpa dig med bagageförvaring och kemtvätt. Incheckningstiden är mellan kl. 15 och 20. Senast utcheckning är kl. 12.

från 689 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Kalmar

Detta finns nära hotellet...