Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Mitt i centrala Kalmar på Kvarnholmen hittar du Best Western Plus Kalmarsund Hotell som precis som namnet antyder är en del av hotellkedjan Best Western. Hotellet är ett fyrstjärnigt hotell med ett fantastiskt bra läge för att komma åt hela Kalmar centrum, hamnområdet och alla dess restauranger, affärer och barer.

Sevärdheter som Kalmar domkyrka ligger bara ett par hundra meter bort och Kalmar slott ligger inom en kilometers gångavstånd också. Det mesta som ligger inom Kalmar centrum är inom gångavstånd om vädret tillåter och här hittar du även Kalmar Sjöfartsmuseum och Länsmuseet i Kalmar.

Best Western Plus Kalmarsund Hotell håller en ganska hög standard där hotellrummen är väldigt trevliga och fräscha. Det finns totalt sätt 106 rökfria gästrum på hotellet och det finns många olika typer av rumstyper att välja på. Detta gör att hotellet lämpar sig bra om du så vill bo billigare men även lite lyxigare.

Deras billigare rum standardrummen men det finns även familjerum, Deluxe-rum, Superior-rum och Juniorsvit. Priserna för hotellrummen varierar kraftigt mellan sig och även från säsong till säsong. Det är givetvis billigare att få tag på boende i Kalmar under lågsäsongen.

Hotellrummen har mörkläggningsgardiner för att stoppa ljusinsläpp på bästa sätt samtidigt som du har möjlighet att ha fönstret öppet utan att någon persienn slår i otakt med vinden. Du hittar givetvis ett eget badrum utrustat med hårtork, platt-TV med digitalkanaler, skrivbord och gratis trådlöst Internet. Även värdeförvaringsskåp anpassat för laptops finns på hotellrummet.

Som företagsresenär till Kalmar så är Best Western Plus Kalmarsund Hotell ett bra val. Här hittar du hela 5 mötesrum och en konferenslokal som du kan använda dig av.

Hotellet har gym, spa-badkar, ångbastu och vanlig torrbastu för de som vill träna och koppla av en stund på hotellet. Hotellet har även en takterrass och en vanlig terrass för att spendera härliga sommarstunder vid.

På hotellet finner du en restaurang, en bar och det finns rumsservice att använda dygnet runt.

från 897 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Kalmar

Detta finns nära hotellet...