Harrys i Kalmar

Harrys i Kalmar

Harrys är en känd kedja över stora delar av landet och i nästan alla städer finns de representerande. Utbudet av vad de erbjuder kan dock skilja sig lite mellan orterna men ett genomgående koncept är att det är en restaurang och bar som även ofta är en sportbar. Harrys har även nattklubbar vilket naturligt tar vid mot kvällens slut.

I Kalmar bjuder Harrys på ett brett sortiment. Restaurangmenyn är en a la carte men en handfull av huvudrätter plus ytterligare rätter som du alltid hittar på Harrys restauranger. Det finns givetvis även förrätter och efterrätter.

Från onsdag till fredag hjälper Harrys Kalmars invånare att njuta av After Work och har en egen meny för detta mellan 17:00 och 18:30. Under denna tid gäller en annorlunda meny med mer förmånliga priser. Harrys har givetvis även en lunchmeny att ta del av.

På Harrys i Kalmar har du möjlighet att kombinera mat och nöje i form av bowling. Du kan till ett väldigt förmånligt pris få detta i ett paketpris förutsatt att ni är fyra personer eller fler per bana. Föredrar ni att hellre boka bowlingen separat går det givetvis också.

För exakta priser och meny så hänvisar vi till deras officiella hemsida. Länk hittar du i faktarutan.

Sportbar

Vissa matcher sänds i baren när större sportevenemang kan locka publik. Ta en titta på Harrys kalender för att se om det finns något inplanerat för det sportevenemang du vill följa.

Nattklubb

På fredagar och lördagar brukar Harrys tillhandahålla ett partydansgolv för de som vill röra på benen och armarna lite extra. Normalt stänger Harrys kl 02 på fredagarna och kl 03 på lördagar.

Fakta om Harrys i Kalmar

Restaurang a la carte-meny
Bar After Work och Sportbar
Nattklubb Fredagar & Lördagar
Adress Norra Långgatan 7, 392 32 Kalmar
Telefon 0480 42 42 30
Hemsida www.harrys.se
Facebook Klicka här

Hotell nära Harrys