Barer & Nattliv

Kalmars uteliv tar verkligen fart på våren och håller ett högt tempo en bit in på hösten. För den som inte vill gå hem och lägga sig finns det flera bra barer och nattklubbar att besöka.

På denna sida listar vi barer och nattklubbar som ligger i Kalmar. Läs introduktionen för att få en hum om korgen eller nattklubben verkar vara något för dig.

Sortera:
Alfabetisk
|
Populäritet
Visar 1-2 av 2
Harrys
Harrys i Kalmar är en trevlig restaurang och sportbar som även bjuder på bowling. Harrys erbjuder lunchmeny på vardagar och After Work-meny från onsdag till fredag. På fredagar och lördagar förvandlas Harrys till en nattklubb mot kvällens slut med dansgolv.
O'Learys
O'Learys är sportbaren du inte får missa om du är i Kalmar. Förutom att de täcker många olika sportevenemang är de även den officiella sportbaren för Kalmar FF. De erbjuder restaurang, bar och en mängd aktiviteter. På onsdagar, fredagar och lördagar är där även nattklubb

Kalmars krogar & tips

Kalmar har flera krogar och borde ha något för alla oavsett om man vill avnjuta en fotbollsmatch med god mat och öl eller om man vill dansa långt in på natten.

Många restauranger och barer erbjuder uteservering från våren till tidig höst. Kalmars stadskärna är heller inte överdrivet stor så det går rätt bra att vandra runt för att spontant försöka hitta ett ställe som känns aktivt.